Botó Contacta amb Badaweb

11 detinguts per frau informàtic en diversos locutoris d’Artigues

Publicada: 02.04.2008Secció: Successos

La Guàrdia Urbana de Badalona conjuntament amb els Mossos d'Esquadra han detingut 11 paquistanesos i han intervingut 36 ordinadors que s'estarien utilitzant per fer un ús il·legal de jocs i programes informàtics. La operació es va realitzar, ahir al matí a diversos locutoris del barri d'Artigues.



Dels 11 detinguts 4 estan acusats per delictes contra la propietat intel·lectual i 7 per temes d'estrangeria. La policia local i els mossos han actuat en 8 locutoris situats als carrers Còrdova i Xile que han quedat tancats cautelarment. El primer tinent d'alcalde Ferran Falcó ha destacat que l'objectiu d'operacions com aquesta és fer complir les normatives municipals vigents pel que fa als horaris i els serveis dels locals.



L'actuació ha permès intervenir 36 ordinadors, en els quals hi havia jocs i programes sense llicència que pressumptament utilitzaven els clients dels establiments, en el que constituiria un delicte contra la propietat intelectual.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat