Botó Contacta amb Badaweb

Nova seu de l’Agència de Protecció de la Salut a Sant Adrià

Publicada: 02.04.2008Secció: Salut

El Barcelonès Nord compta ja amb una nova oficina dedicada a la Protecció de la Salut. Un espai, ubicat a Sant Adrià del Besòs, que s'encarregarà de protegir la població dels factors ambientals i alimentaris que poden produir un efecte negatiu sobre la salut de les persones.



La Consellera de Salut, Marina Geli, acompanyada de l'alcalde de Sant Adrià Jesus Maria Canga, ha inaugurat la nova seu que s'emmarca en el desplegament de l'Agència de Protecció de la Salut de Catalunya. La nova oficina servirà per prestar serveis en aquesta matèria com el control d'aliments i begudes, els menjadors col·lectius, el subministrament de l'aigua de consum humà o el control de la legionel·losi. Es tracta, segons Marina Geli, d'un pas endavant a l'hora d'enfortir les polítiques de salut pública.

La nova seu disposarà d'un equip format per personal administratiu i tècnic, que inclourà 7 metges, 5 veterinaris, 3 farmacèutics i 3 diplomats d'infermeria. Per la seva banda, la Regidora de Salut de l'Ajuntament de Badalona, Roser Castillo, ha destacat la gran ajuda que oferirà l'Agència de Protecció de la Salut en temes quotidians.



L'Agència de Protecció de la Salut donarà servei als 373.000 habitants pertanyents a Badalona, Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat