Botó Contacta amb Badaweb

10 famílies de Sant Roc podrien ser multades per no portar els fills a l’escola

Publicada: 01.04.2008Secció: Educació

La Generalitat de Catalunya podria sancionar amb multes de fins a 3.000 euros 10 famílies del barri de Sant Roc per no portar els seus fills a l'escola. Després que els pares hagin rebut diversos avisos, tant de l'escola, com de l'Ajuntament i de la Guàrdia Urbana, estan pendents de ser expedientats.



Les sancions formen part d'una mesura impulsada pel Consorci Badalona Sud per reduir l'absentisme escolar que pateixen els barris d'aquesta zona de la ciutat. El primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó, ha afirmat que es tracta d'una mesura sancionadora que s'aplicarà a Badalona com a prova pilot abans de dur el cas a la Fiscalia.



Aquestes 10 famílies del Barri de Sant Roc ja havien rebut diversos avisos. Falcó ha assegurat que s'han esgotat totes les vies per aconseguir que els pares portin els nens a l'escola. Després de rebre avisos de l'escola, els van rebre de l'Ajuntament i, finalment, de la Guàrdia Urbana mitjançant el servei despertador.



Si finalment els pares segueixen sense dur els nens a l'escola, el cas es portarà a la Fiscalia ja que, segons ha afirmat Falcó, les famílies han de respectar el dret a l'educació.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat