Botó Contacta amb Badaweb

L’ús innecessari d’aigua potable serà multat

Publicada: 31.03.2008Secció: Medi Ambient

L’Entitat del Medi Ambient ha aprovat avui definitivament una modificació del reglament d’abastiment d’aigua potable. El canvi permetrà que a partir d’ara, aquells que reguin jardins o emplenin piscines amb aigua potable, podran rebre una sanció que podria ascendir als tres mil euros.



L’Entitat del Medi Ambient és un ens que agrupa un total de 33 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i ha decidit posar fil a l’agulla per contribuir al control de l’aigua de boca. Per tant a partir d’ara, els ciutadans que facin un ús indegut de l’aigua potable podran rebre una multa d’un màxim de 3 mil euros. Aquesta mesura sancionadora ja es va donar a conèixer el passat mes de febrer, tot i que ara, després del període d’exposició pública, entrarà en vigor un cop s’hagi publicat al Butlletí Oficial de la província de Barcelona.



La mesura preveu que aquells veïns que siguin reincidents en aquest comportament de malbaratament de l’aigua de consum seran multats per haver fet una infracció molt greu i fins i tot es podria arribar a precintar-li la presa d’aigua potable. El màxim de la multa ascendeix a uns tres mil euros, tot i que en cas de sancions lleus, com rentar el cotxe amb aigua potable, podria representar haver de pagar 30 euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat