Botó Contacta amb Badaweb

Atropellament mortal al barri de la Morera

Publicada: 28.03.2008Secció: Successos

Badalona anava a dormir ahir amb la notícia d’un atropellament mortal, just molt a prop d’on els estem parlant, al barri de la Morera. Un conductor va atropellar ahir a un vianant de 55 anys que caminava per la vorera. El seu cotxe circulava a tanta velocitat que al moment de tombar la rotonda direcció a Pomar ha pujat a una vorera i s’ha estimbat contra un mur. Segons la Guàrdia Urbana, el conductor presentava signes evidents d’anar sota els efectes de l’alcohol.



Segons ha pogut saber Ràdio Ciutat de Badalona, els fets van passar a un quart d’onze de la nit quan el conductor circulava a gran velocitat per la rotonda de davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra. L’home, procedent de Canyadó, anava en direcció a les Guixeres quan s’ha estimbat, primer, contra un senyal de trànsit i, després, contra una paret, just en el moment que la víctima caminava per la vorera. Es tracta d’un veí de pomar de 55 anys. El primer Tinent d’Alcalde de Badalona, Ferran Falcó, ha explicat a Ràdio Ciutat que aquest ha estat el primer accident de trànsit mortal de l’any a la ciutat.

El conductor que, segons els Mossos, presentava signes evidents d’anar begut, es troba a la Comissaria de la policia catalana on se li ha pres declaració i està pendent de passar a mans del jutge.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat