Botó Contacta amb Badaweb

ICV critica el mal estat dels carrers i paviments de Sant Roc

Publicada: 28.03.2008Secció: Urbanisme

El grup municipal d'Iniciativa Verds- Esquerra Unida s'ha queixat de les intervencions en via pública que l'Ajuntament de Badalona ha efectuat al barri de Sant Roc. Els ecosocialistes creuen que aquestes actuacions són només pedaços però que no milloren les condicions de vida a la zona. Per això proposen una actuació global que canviï i regeneri, de cap a peus, el barri.



Iniciativa Verds Esquerra Unida disposa d'una proposta genèrica que permetria canviar de forma important la fesomia d'una part d'aquest barri de la ciutat. Per això aposten per actuar a la zona de l'antic polisportiu, a l'entorn de la Plaça Camarón de la Isla, als voltants de Santa Joana de l'Estonnac o els Andes per fer-ne un arranjament total. Aposten així per un aparcament i un nou polisportiu.



A banda de les actuacions integrals en determinades zones, Sagués ha denunciat l'estat permanent de degradació que viu el barri de Sant Roc. Una situació que fa que els mateixos ciutadans tinguin actuacions incíviques.



Els ecosocialistes s'han exclamat de la situació a Sant Roc després de les actuacions que l'Ajuntament ha fet per arranjar les voreres i paviments dels carrers del barri. Sagués ha criticat al govern per què asseguren que s'ha fet una tala d'arbres indiscriminada per arranjar el barri a pedaços.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat