Botó Contacta amb Badaweb

Tancat un prostíbul il·legal al carrer Francesc Macià

Publicada: 27.03.2008Secció: Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la nit tres persones que dirigien un negoci de prostitució al número 37 del carrer Francesc Macià, a Badalona, cantonada amb carrer Conquista, on, entre altres dones, hi treballava una menor. És precisament la constatació d'aquest fet el què va permetre a la policia autonòmica obtenir una ordre judicial per entrar al prostíbul il·legal, escorcollar-lo i practicar les detencions. En aquesta casa, la Guàrdia Urbana ja havia obert al desembre un expedient però no es va aconseguir frenar l'activitat.

Els Mossos d'Esquadra, que han disposat de la col·laboració de la policia espanyola, han detingut tres persones però no es descarta afegir-ne alguna altra. Els arrestats són el propietari del negoci, de nacionalitat espanyola, el porter i l'encarregada del local, de l'Europa de l'Est. L'operació policial, començada sobre les 9 del vespre, va ser possible després que la unitat central de menors dels Mossos detectés que entre les persones que exercien la prostitució al número 37 del carrer Francesc Macià hi havia una menor. Aquest fet ha permès a la policia autonòmica obrir la via penal. Ara confia que el jutge prengui mesures cautelars i precinti definitivament el negoci.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat