Botó Contacta amb Badaweb

L’Ajuntament treballarà contra el frau en la nova preinscripció escolar

Publicada: 25.03.2008Secció: Educació

Els centres educatius badalonins han emès ja la seva oferta de places per al curs vinent. Del dia 25 d'aquest mes fins el 4 d'abril, els 2.528 alumnes de P3 i els 1.887 de primer d'ESO susceptibles de ser preinscrits, podran sol·licitar una plaça per al curs 2008-2009. Des de l'ajuntament de Badalona s'han pres mesures per tal que el procés d'assignació de places sigui el més legal i transparent possible.



El Síndic de Greuges presenta anualment un informe que estudia el procés de matriculació als centres de Servei Públic Educatiu. Al darrer d'aquests informes, el Síndic constatava que el curs passat es van denunciar alguns casos de frau als quals els ajuntaments de Badalona i altres municipis no havien donat resposta. La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Badalona ha anunciat que aquest any se'n farà un seguiment més acurat juntament amb Inspecció Educativa, per donar resposta a possibles fraus i oferir suport a les escoles.

Aquesta mesura es pren des de la regidoria d'Educació per tal que aquestes irregularitats no es repeteixin i, en el cas que es produissin, se'ls pugui donar resposta. Tot plegat, perquè els processos de preinscripció i matriculació siguin el més legals i transparents possibles.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat