Botó Contacta amb Badaweb

Badalona tindrà un hotel insparat en el món del bàsquet

Publicada: 25.03.2008Secció: Urbanisme

Un dels dos hotels que es construiran a la nova Ciutat del Bàsquet de Badalona serà temàtic. Estarà inspirat en el món del bàsquet per tal d'adequar-se als gustos dels futurs clients. El projecte ha comptat amb l'assessorament de la consultoria Horwarth, que ha conceptualitzat aquests dos hotels i també el que es construirà en el marc del projecte Marina Badalona.



Els dos hotels que es construiran en el marc de la Ciutat del Bàsquet de Badalona seran de baix cost. La projecció d'aquesta tipologia hotelera és a càrrec de la consultoría Horwarth. Però tot i que aquests dos nous hotels s'integren en el tipus de turisme econòmic, aquesta no és l'única gama per la que s'aposta amb la nova oferta hotelera que es projecta a la ciutat.



Aquesta segona oferta hotelera s'engloba dins el marc del projecte Marina Badalona. La ubicació i la gama són del tot diferents a la dels hotels projectats al Màgic Badalona. També els clients que acollirà seran d'una altra tipologia.

Ja fa anys que la consultoria Horwarth traballa amb l'Ajuntament de Badalona per solventar la carència de places hoteleres de la ciutat. Una ofereta hotelera que amb la construcció dels hotels de la Ciutat del Bàsquet i del Marina Badalona s'incrementarà en 520 habitacions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat