Botó Contacta amb Badaweb

El restaurant La Sargantana es trasllada

Publicada: 13.03.2008Secció: Urbanisme

El nou cau s'ubica a Dalt la Vila, en una masia que s'està restaurant i que, es preveu, estarà llesta de cara a la tardor. Són moltes les entitats que participen d'aquest projecte. Alella Vinícola s'hi afegeix aquesta tarda amb la signatura d'un conveni de col•laboració.



La Sargantana no és només un restaurant. Amb els anys, i amb l'impuls de l'entitat Amics de l'Espai Sargantana, ha esdevingut un motor cultural de la ciutat amb exposicions, xerrades, tasts de vins, conferències i debats. Aquestes activitats han sobrepassat el local situat al carrer Sant Francesc d'Assís. Per això, La Sargantana ha escollit un nou cau. Serà una masia restaurada a Dalt la Vila.

Aquesta tarda una nova entitat s'afegeix al projecte de la Sargantana. L'Espai signarà un conveni amb Alella Vinícola. Es preveu que les obres finalitzin aquest estiu i que de cara a la tardor, la Sargantana pugui estrenar el seu nou cau.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat