Botó Contacta amb Badaweb

Amics de la Murtra dóna suport a la remodelació del monestir de Sant Geroni

Publicada: 13.03.2008Secció: Urbanisme

Les obres de millora del monestir de Sant Geroni de la Murtra no només preocupen l'arxiprest del Barcelonès Nord, Jaume Aymar, sinó també als membres de l'associació Amics de la Murtra. Ja fa temps que aquesta entitat planteja la creació d'una fundació en benefici del monestir que serveixi per recaptar fons de manera continuada per a la seva restauració i manteniment.



L'entitat Amics de la Murtra considera que l'estat del monestir fa necessària una remodelació urgent. Aquestes obres de millora necessitaran d'una forta inversió que no sempre és fàcil d'assumir. Per això demanen més implicació de la ciutadania i és que segons ells el monestir requereix una intervenció. Francesc Oriol, membre d'Amics de la Murtra, assegura que ja fa temps que el monestir de Sant Geroni de la Murtra precisa una restauració així com també la carretera que condueix fins al recinte.

Francesc Oriol considera que un cop estiguin enllestides les obres de remodelació, els ciutadans podran gaudir amb més facilitat de les activitats que s'hi organitzen.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat