Botó Contacta amb Badaweb

Les obres del metro obliguen a tallar el carrer d’Anselm Calvé

Publicada: 12.03.2008Secció: Urbanisme

Les obres per l'arribada al barri del centre de la línia 2 del metro van a bon ritme per complir amb les previsions. Així ho ha declarat el regidor d'urbanisme Jordi Serra que ha valorat molt positivament la col•laboració amb GISA, empresa pública de la Generalitat. Ahir es va realitzar l'últim tall de circulació al carrer d’Anselm Clavé a causa de les obres. Durant 2 mesos l'alternativa per als vehicles que baixin per l’avinguda de Martí Pujol o per als que vinguin del carrer de la Via Augusta en direcció Barcelona serà girar pel carrer de la Creu.



Les obres de la línia 2 de metro es van iniciar a finals del 2005 amb el tall de trànsit de Francesc Macià. El regidor d'urbanisme de l'Ajuntament de Badalona, Jordi Serra ha destacat el bon ritme al que van les obres que segons les previsions estaran enllestides finals del 2010, tal i com s'havia programat.

Serra ha explicat que s'ha intentat ocasionar les mínimes molèsties als ciutadans i que ha estat impossible retrassar més el tall de circulació per Anselm Clavé.



Cap a finals d'abril les obres de la lína 2 del metro es faran subterràniament sense afectar al trànsit, moment en què la circulació tornarà a la normalitat i s'obriran els carrers tallats de Sant Ignasi de Loiola, Francesc Macià i Anselm Clavé.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat