Botó Contacta amb Badaweb

Can Ruti organitza una marató de donació de sang

Publicada: 12.03.2008Secció: Salut

El Banc de Sang i Teixits de l'Hospital Germans Trias i Pujol ha organitzat per avui una marató de donació de sang. De 9 del matí a 9 del vespre, aquells que desitgin donar sang seran atessos al centre fix de donació del mateix centre hospitalari.



La marató va dirigida a tot el personal de l'hospital, familiars de malalts, estudiants, persones que viuen a les immediacions i població en general. Aquesta és la segona marató que s'organitza dins el recinte i es compta, com a l'anterior convocatòria, amb la col•laboració de les firmes comercials Carrefour i Ikea, que aporten regals a sortejar entre els donants. Mentre que en la darrera convocatòria es van arribar a obtenir 170 donacions, la intenció del cap de la Unitat de Sang i Teixits de Can Ruti, el doctor Joan Ramon Grífols, és arribar demà a atendre més de 200 donacions.

L'any 2007 el Banc de Sang i Teixits va recaptar quasi 283.000 donacions de sang a Catalunya, de les quals el 63% van ser en equips mòbils i el 35% en centres fixos. Segons dades del Banc de Sang i Teixits, les donacions de sang a Badalona van sumar un total de 9.700.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat