Botó Contacta amb Badaweb

El BCIN acull les Jornades Científiques d’Ensenyament Secundari

Publicada: 12.03.2008Secció: Educació

Els alumnes de 16 centres educatius badalonins canvien aquests dies les aules per la sala d'actes del Badalona Centre Internacional de Negocis. El motiu és l'exposició dels seus treballs d'investigació a l'acte central de la vint-i-dosena edició de les Jornades Científiques d'Ensenyament Secundari de la ciutat.



Ahir es donava el tret de sortida a l'acte de presentació dels 52 treballs elaborats per 61 alumnes badalonins. Aquest és l'acte central de les Jornades Científiques d'Ensenyament Secundari de Badalona, que fins demà es celebren al BCIN. Uns dels objectius de l'acte és establir un punt de trobada entre alumnes i professors de diferents centres badalonins.

Els 52 treballs que s'exposen a les Jornades coincideixen en la metodologia d'investigació científica. Les temàtiques, en canvi, són ben diverses i pertanyen als àmbits social, tecnològic i natural.

Aquestes Jornades van començar a celebrar-se ara fa 22 anys, fruit de la iniciativa del professorat dels seminaris de ciències naturals i de física i química de l’institut La Llauna. El seu objectiu era que l'alumnat portés a terme una tasca de recerca seguint el procés de la metodologia científica i n'exposés en públic els resultats. Avui, les Jornades són organitzades per l'Ajuntament de Badalona, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, l'Escola del Mar i l'Escola de Natura Angeleta Ferrer.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat