Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona s’allunya del descens i torna a somiar en el play-off

Publicada: 12.03.2008Secció: Esports

El Badalona tornarà avui a la feina en els entrenaments amb la bona notícia de la recuperació de David Cabarcos. Per altra banda, l'empat de dissabte permet als escapolats reafirmar-se com un dels millors equips a domicili de la categoria.



L'equip escapolat reprendrà avui la feina habitual després del dia de descans d'ahir i després de l'empat sumat al cap de setmana a Alacant. Un punt que permet al Badalona confirmar una sensacional trajectòria com a visitant. De fet, els escapolats ja han sumat més punts lluny del Centenari que no pas aquí a casa. En aquest 2008, el conjunt de Francisco ha aconseguit 4 victòries i 2 empats. Això ha permès al Badalona allunyar-se del descens i tenir opcions a entrar al play-off. El capità Albert Càmara reconeix que l'equip es troba més còmode fora de casa que no pas al Camp del Centenari.

En l'entrenament d'avui ja entrenarà amb total normalitat el davanter David Cabarcos, un cop superada la seva sobrecàrrega als isquiotibials. Una recuperació molt important per Francisco de cara al partit de diumenge amb el Dènia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat