Botó Contacta amb Badaweb

La neteja de les platges obliga a prohibir la pesca amb canya

Publicada: 10.03.2008Secció: Medi Ambient

El Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Badalona prohibirà la pesca amb canya al litoral de la ciutat durant unes hores. La mesura s'impulsa per facilitar la tasca de les màquines que netegen la sorra. Així, de dues a cinc de la matinada la platja quedarà tancada per als pescadors.



La posada a punt de les platges de cara a l'inici oficial de l'època de bany el proper 1 de juny ha portat les màquines de neteja a la platja. Però enguany es duran a terme una sèrie de mesures per tal que la seva tasca sigui més efectiva. La primera d'elles és la restricció de la pesca amb canya, que quedarà prohibida de dues a cinc de la matinada.

Dins de la campanya d’acondicionament de les platges s'han previst també altres actuacions de millora dels seus equipaments.

A més a més, i responent també a les queixes dels usuaris, es procedirà al desplaçament d'una dutxa de la platja del Coco que quedava massa propera al passeig. Tot plegat, una sèrie d'actuacions que la regidoria de Medi Ambient i Mobilitat desplegarà per tal que, a partir de l'1 de juny, les platges de Badalona estiguin en el millor estat possible per als usuaris.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat