Botó Contacta amb Badaweb

La penya juga aquesta nit sense Mallet i amb el dubte de Ribas

Publicada: 07.03.2008Secció: Esports

La Penya juga aquesta nit una nova jornada de la lliga ACB amb el Cajasol al Palau Olímpic. La situació s'ha agreujat en les darreres hores pels verd-i-negres, que no podran comptar amb Demond Mallet i Pau Ribas serà dubte fins a l'últim moment.



La Penya afronta el partit d'avui amb el Cajasol amb forces problemes d'última hora que condicionaran el rendiment de l'equip. El base Demond Mallet és baixa perquè ha hagut de viatjar als Estats Units per temes personals. D'altra banda, la màxima preocupació ara mateix per Aíto és Pau Ribas, que arrossega molèsties i serà dubte fins al darrer moment. La nota positiva és la recuperació de Ferrán Laviña i Petar Popovic respecte al darrer partit. Aquests contratemps faran que Aíto doni una nova oportunitat al jove Pere Tomás.



El Cajasol arriba amb Manel Comas al capdavant. L'arribada del Xèrif ha fet canviar radicalment la trajectòria de l'equip, que ha guanyat quatre dels darrers sis partits. A més de Comas, l'equip sevillà també compta amb l'al•licient de tenir tres exverd-i-negres més: Elmer Bennet, Andy Betts i Antonio Bueno.



L'entrenador de l'equip andalús, Manel Comas, no dubte en elogiar el bon moment que viu el Joventut.

El partit començarà a tres quarts de deu de la nit i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat