Botó Contacta amb Badaweb

L’Hotel i la residència del carrer Navarra s’inauguraran aquest hivern

Publicada: 06.03.2008Secció: Urbanisme

Aquest matí s'ha presentat a Badalona l'equipament social i hoteler de Reyal Urbis a Badalona. Es tracta, d'una banda, d'una residència geriàtrica, gestionada per Ballesol, amb 160 places i de l'altra, d’un hotel de quatre estrelles gestionat per Rafael Hoteles. A més, aquests dos serveis es veuran complementats amb un aparcament amb capacitat per gairebé 300 vehicles.



L'edifici de l'hotel comptarà amb una planta baixa per recepció, amb servei de cafeteria, una primera planta amb diversos salons per actes i tretze plantes per habitacions. El "Rafael Hoteles Badalona" serà el primer equipament hoteler d'aquestes característiques existent a la ciutat, que potenciarà la localitat com a centre turístic i de negocis.

L'hotel disposa de 142 habitacions amb els serveis propis d'un establiment de quatre estrelles. L'obertura de l'hotel està prevista pel proper hivern i donarà feina a un total de 50 professionals.

D'altra banda, l'empresa especialitzada en residències geriàtriques Ballesol explotarà la instal•lació en règim de centre de dia així com residencial, amb capacitat per 160 persones. A més, el centre comptarà amb una ampli parc exterior amb àrees de passeig. Està previst que la residència s'inauguri el proper mes de desembre i comptarà amb una plantilla de cent treballadors.

El projecte de Reyal Urbis està situat a l'Avinguda Navarra de Badalona i ha suposat una inversió econòmica de 38 milions d'euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat