Botó Contacta amb Badaweb

L’escola Lola Anglada es remodelarà el setembre del 2009

Publicada: 06.03.2008Secció: Educació

Les obres de remodelació de l'escola Lola Anglada es començaran el setembre del 2009. Així es va acordar en una reunió ahir dimarts, on també es va decidir que l'activitat del centre es traslladaria al Parc de Ca l'Arnús.



El director del centre, Toni Soriano, ha valorat positivament aquesta qüestió i ha assegurat que el centre necessitava una remodelació i una millora dels serveis. Soriano també ha destacat als micròfons de Ràdio Ciutat que les obres de remodelació no contemplen la creació d'una segona línia.



Tot i que assegura que ara mateix no és necessària, ha explicat que l'associació de veïns ha proposat a l'Ajuntament que s'habilitin al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil unes instal•lacions complementàries. Afirma que amb el futur barri que es farà a la zona de l'antiga fàbrica del Cristall el centre escolar es podria quedar petit.



Recordem que la façana modernista de l'escola Lola Anglada és patrimoni cultural de la ciutat de Badalona, i és per això que les obres de remodelació de la part exterior hauran de ser molt acurades.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat