Botó Contacta amb Badaweb

‘Fem Empresa’ posa sobre la taula els futurs projectes de negoci

Publicada: 05.03.2008Secció: Economia

L’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona celebra la sisena edició de la Jornada Fem Empresa. Les ponències que s’ofereixen, al llarg d’aquest matí, giren entorn el futur estratègic i la consolidació de projectes.



La Jornada Fem Empresa està adreçada a emprenedors, autònoms i empreses de la ciutat. Una proposta que compleix aquest any la seva sisena edició i que en aquesta ocasió, s’ha enfocat a l’assessorament sobre el futur estratègic i la consolidació de projectes.

Els organitzadors preveuen la participació d’una vuitantena d’empreses i emprenedors en una jornada que comptarà amb quatre ponències que començaran a les 9 del matí i s’allargaran fins al migdia. El programa començarà amb “Les emocions a l’empresa, Només venem productes i serveis o venem quelcom més?” que impartirà el soci Fundador de DAEC Consulting, Daniel Poch. El seguirà Josep Pey de System Institut amb la sessió titulada “L’estratègia de la meva empresa: què estic fent pel futur de la meva empresa”. El soci de INVINTIA, Manel Ríos del Río, oferirà la xerrada “Actituds i sistemes per innovar amb èxit: Innovar pot ser senzill?”. Finalment tancarà la jornada la conferència “L’empresa relacional: on acaba la meva empresa” amb el soci director de OPS NEO, Manel Bar-Dàvio.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat