Botó Contacta amb Badaweb

Els joves dels instituts de Badalona reivindiquen un espai d’intercanvi

Publicada: 05.03.2008Secció: Educació

S'ha celebrat la setena edició de les Jornades del Programa d'Informació i Dinamització als Centres d'Educació Secundària. L'objectiu de la trobada és establir un punt de connexió entre els joves dels diferents instituts amb una doble finalitat. Per una banda, potenciar l'intercanvi d'experiències entre els diferents instituts de la ciutat i, per l'altra, crear un marc de debat en el que poder tractar temes que afecten la societat, i en concret, als joves.



En aquesta ocasió, el grup de joves que ha participat en la Jornada ha decidit parlar sobre la participació i la convivència.

El regidor d'Esports i Joventut de l'ajuntament de Badalona, Albert Tomàs, ha assegurat que jornades com aquesta ajuden a fomentar la cohesió social.

Durant la jornada s'ha presentat el vídeo “Tots Nosaltres”, realitzat per un grup de joves de la ciutat. El documental planteja la necessitat de crear un espai d'intercanvi on els adolescents dels instituts badalonins expliquin la seva visió sobre temes com la sexualitat, la participació, les noves tecnologies o les comunicacions entre iguals, i fomentar, a la vegada, la motivació del grup.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat