Botó Contacta amb Badaweb

El Badalona s’allunya del play-off d’ascens

Publicada: 04.03.2008Secció: Esports

El Badalona s'entrenarà avui després d'haver complert el seu dia de festa ahir dilluns. Francisco començarà a preparar aquesta tarda el partit del proper dissabte amb l'Alacant, pel qual disposarà de tota la plantilla al complert.



El fet de jugar dissabte amb l'Alacant ha fet canviar l'habitual dinàmica d'entrenaments del Badalona. Per això, la plantilla va gaudir ahir dilluns del tradicional dia de descans dels dimarts. Així, l'equip tornarà aquesta tarda als entrenaments amb vistes al proper compromís de lliga.



Aquesta setmana l'equip es troba més tocat moralment després de la derrota de diumenge davant del Gavà, en un partit que es considerava clau per desvetllar les aspiracions del Badalona aquesta temporada. La derrota ha deixat als escapolats a nou punts tan del Gavà com de l'Alacant, el proper rival del Badalona. Això provoca que el play-off d'ascens s'hagi convertit en una fita molt complicada.

Hèctor Bueno i David Cabarcos van acabar amb algunes molèsties el partit amb el Gavà, però no són greus i tot apunta que aquesta tarda podran entrenar amb normalitat. En principi, si no hi ha cap baixa aquesta setmana, Francisco podria disposar de tota la plantilla sencera per afrontar el partit d'Alacant.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat