Botó Contacta amb Badaweb

La Penya, en ratxa, afronta una setmana amb importants cites

Publicada: 04.03.2008Secció: Esports

La Penya seguirà avui amb l'activitat després de la meritòria victòria aconseguida aquesta jornada a Bilbao. Ara, els verd-i-negres ja preparen el partit de divendres amb el Cajasol. Petar Popovic i Ferran Laviña són les preocupacions per Aíto.



El DKV Joventut tindrà avui una doble sessió d'entrenament preparant la setmana tan dura que li depararà el calendari. Primer, perquè divendres els verd-i-negres rebran la visita del Cajasol a la lliga ACB i, segon, pel partit de la Copa ULEB a Rússia de dimarts vinent enfront del Khimki.



Afortunadament, la Penya arribarà a tots dos compromisos amb un nivell de forma sensacional. L'equip d'Aíto ha encadenat nou victòries consecutives durant el mes de febrer entre ACB, ULEB i Copa del Rei. L'últim triomf ha estat especialment significatiu perquè cap equip havia aconseguit guanyar prèviament a La Casilla de Bilbao.

Aquesta setmana, Aíto tindrà dos preocupacions extra: Petar Popovic i Ferran Laviña. Tots dos van viatjar a Bilbao però cap d'ells va poder jugar. El pivot serbi no està al 100 per 100 després d’haver-se recuperat del seu esquinç de turmell, mentre que l'escorta encara acusa una contusió a la cuixa. Els serveis mèdics estaran pendents de la seva evolució però tot apuntar a que podran jugar sense problemes el divendres amb el Cajasol.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat