Botó Contacta amb Badaweb

L’AMPA de l’IES La Llauna reclama una millora urgent de l’edifici

Publicada: 04.03.2008Secció: Economia

Els pares i mares de l'AMPA de la l'institut La Llauna demanen seriositat i eficàcia a l'hora d'afrontar les obres de millora del centre. Diuen que des de l'Ajuntament s'ha parlat en nombroses ocasions de les obres de remodelació però que, de moment, encara no s'ha fet res.



Des de l'AMPA asseguren que La Llauna és un centre inaccessible i que la façana està en molt mal estat. Demanen al consistori que estableixi un calendari amb actuacions concretes i que el compleixi.

Els alumnes de l'IES La Llauna creuen que unes de les actuacions que l'Ajuntament hauria d'emprendre amb més urgència són l'adequació d'una zona d'esbarjo i l'ampliació de les aules.

Segons la direcció del centre, l'espai del que disposa l'escola ha quedat tant petit que fins i tot han d'utilitzar aules especialitzades per impartir classes comuns.



LES OBRES

Les obres de l'Institut La Llauna ja han estat adjudicades. S'instal•larà un ascensor i es remodelarà la façana del centre. També s'engegaran les obres d'arranjament del pati, un espai molt reivindicat pels alumnes i l'AMPA. Pel que fa a una possible ampliació dels espais educatius, l'Ajuntament i la Generalitat estan treballant en el projecte executiu.



Des de fa dies que a l'entorn de l'institut La Llauna s’hi veuen cartells que reivindiquen la millora del centre. Els alumnes demanen l'habilitació d'un pati, l'ampliació de les aules i la millora de l'accessibilitat. Per la seva banda, el regidor d'educació de l'ajuntament de Badalona, Josep Duran, se sent sorprès davant les reclamacions en un moment en què, segons ha explicat, les llicències d'obres ja estan concedides.

Des de la direcció del centre es mostren optimistes. Daniel Nomen, director de La Llauna, creu que a partir d'ara els espais de l'escola es dignificaran. Nomen ha assegurat que a dia d'avui ja se sap quina serà l'empresa encarregada de l'arranjament de la façana i la instal•lació de l'ascensor. A més, ha assegurat que un equip d'arquitectes ja s'ha posat en contacte amb l'escola per començar amb els treballs d'ampliació de l'IES.

El director de l'Institut ha explicat que La Llauna és un centre que es va crear amb la intenció d'acollir 12 grups escolars i no pas 17, que són els que hi ha actualment. Per aquest motiu, demana l'ampliació del centre. Nomen considera que de cara al curs vinent l'escola ja hauria de disposar de pati.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat