Botó Contacta amb Badaweb

El BCIN millorarà l’oferta de serveis empresarials

Publicada: 04.03.2008Secció: Economia

La Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Badalona han signat un conveni per millorar l'oferta de serveis d'allotjament d'empreses a la ciutat. Aquesta millora s'elaborarà en diferents fases i es traduirà en una ampliació del Badalona Centre Internacional de Negocis, el BCIN.



L'Ajuntament de Badalona s'ha acollit a aquest conveni amb l'objectiu de rebre els recursos necessaris per tal de reformular i potenciar el Centre de Convencions i Negocis de la ciutat. Actualment, el BCIN presta ja serveis d'allotjament d'empreses, però ara l'objectiu és anar més enllà.

A més a més de l'ampliació de les instal•lacions del BCIN, es pretén també reformular el model de prestació de serveis. Potenciar, doncs, el Centre de Negocis badaloní és una de les finalitats que es marca la regidoria de promoció Econòmica.

El de Badalona és un dels 23 ajuntaments que s'han acollit al tracte amb la Diputació de Barcelona. Un conveni que, amb un pressupost global de 720.000 euros, pretén la creació de Centres de Serveis Integrals per a aquelles ciutats que no en tinguin, o la reformulació dels mateixos per a les ciutats, com Badalona, que ja en disposen d'un.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat