Botó Contacta amb Badaweb

Les fuites no s’arreglaran fins que no s’acabi de construir la canonada alternativa

Publicada: 29.02.2008Secció: Medi Ambient

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha assegurat que és a l’espera d’una solució per acabar amb la fuita d’aigua detectada a la Font del Drapet. Una solució que segons Aigües Ter Llobregat (ATLL) no arribarà fins que s’acabi el darrer tram d’una artèria alternativa que es va començar a construir l’any 2003.



Un cop s’enllesteixi l’obra d’aquest projecte de desdoblament de la canonada es podran reparar les fuites que des de fa anys afecten els termes municipals de Badalona, Tiana i Santa Coloma de Gramenet. I és que la canonada que va de Cardedeu a Trinitat és la més antiga de l’ATLL. Es va construir els anys 60 i per les seves particularitats de construcció ha estat impossible, ara per ara, de reparar. L’arranjament total de la canonada arribarà de cara a l’any que ve després de la creació d’una artèria alternativa d’uns 22 quilòmetres de longitud i que ha suposat una inversió d’uns 78 milions d’euros. El gerent de l’ATLL, Joan Compte, assegura que dels 4 trams previstos, ja n’hi ha tres d’enllestits.

La canonada en qüestió, és segons Compte, una de les que registra un pitjor rendiment de tota la xarxa, que té una mitjana de pèrdues d’un 4%. Malgrat la xifra es tracta d’un percentatge força bo ja que a la resta de l’estat les pèrdues representen un 17’9 per cent.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat