Botó Contacta amb Badaweb

El Firastock posarà el colofó a la temporada de rebaixes

Publicada: 29.02.2008Secció: Economia

El Firastock de la Unió de Comerciants de Badalona posa aquest cap de setmana el punt i final a les rebaixes d’hivern. En aquesta ocasió, el nombre d’establiments que s’han afegit a aquesta festa final de la campanya ha crescut fins al 50 per cent.



Aquest important increment de comerços que s’han afegit aquest cop al Firastock, es deu, segons la Presidenta de la Unió de Comerciants de Badalona, Mirta Álvarez, a l’èxit de la primera edició, celebrada el mes de setembre passat.



Unes campanyes festives i amb animació al carrer serveixen per motivar al client i al comerciant. Sobretot en zones comercials com la del Progrés que amb les obres del metro han vist com ha minvat l’activitat.



Segons els comerciants, el final de les obres resoldrà els problemes principals dels comerços d’aquesta zona de la ciutat. Unes obres que segons ha explicat Àlvarez tenien una durada de 26 mesos i que a hores d’ara encara no han acabat la segona fase.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat