Botó Contacta amb Badaweb

Un joc de rol per reduir el consum de drogues entre els joves

Publicada: 29.02.2008Secció: Educació

Les Joresco, la trobada anual de monitors del Moviment de Centres d’Esplais Cristians de la Fundació Pere Tarrés, centren les seves activitats aquest cap de setmana en la prevenció del consum de les drogues entre els joves. Un joc de rol basat en la prevenció és la novetat del programa que aplegarà uns 500 participants.



L’alberg de joventut i casa de colònies de La Conreria, situada al Parc de la Serralada de Marina i al terme municipal de Tiana, és l’escenari a partir de demà dissabte i fins diumenge de les Joresco. La novetat d’enguany del programa és la incorporació d’un joc de rol per evitar el consum de les drogues entre els menors. Una altra de les apostes d’enguany és mostrar als monitors que existeix una oferta d’oci nocturn alternativa als habituals bars i discoteques, segons ha explicat la presidenta del Moviment de Centres d’Esplais Cristians de la Fundació Pere Tarrés, Maria València.

Els monitors que participen en les Joresco són joves que realitzen durant tot l’any una tasca voluntària i educativa en els centres d’esplai. Durant aquests dies els joves compartiran experiències i coneixements. Ho faran a través de jocs i dinàmiques reflexives que els serviran per aprendre noves tècniques i millorar així la seva tasca educativa als centres d’esplais.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat