Botó Contacta amb Badaweb

Un miler d’escolars traslladen la classe de naturals a la Serralada de Marina

Publicada: 27.02.2008Secció: Educació

L’entorn del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra és l'escenari, avui i ahir de la cloenda de la campanya escolar “Viu el Parc a la Serralada de Marina”. Un total de 912 alumnes de cinquè de primària visiten aquest espai natural de la ciutat per tal de conscienciar-los de la importància de preservar el medi ambient.



Fins a 30 escoles de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac i Tiana han participat de la setena edició de “Viu el Parc”, una iniciativa de la Diputació de Barcelona pensada per donar a conèixer el Parc de la Serralada de Marina i informar als més joves de com gaudir d’aquest espai natural de manera sostenible. A través d’un seguit d'activitats es mostra als alumnes una alternativa al joc, basada en els materials de rebuig.

Ja fa 7 anys que el Monestir acull aquesta campanya que consta de dues parts. En la primera, que va començar el gener, un monitor especialitzat va dur a terme un seguit de xerrades a diverses aules de cinquè de primària, a través de jocs i activitats lúdiques. La segona fase, que es desenvolupa entre ahir i avui als voltants del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, els joves han gaudit d’activitats lúdiques que els mateixos nens asseguren són molt divertides.

Proves d'habilitat i enginy, un itinerari conduït per un guia de natura, activitats pictòriques, mots encreuats i un espectacle final és el que els gairebé mil alumnes han pogut fer en aquesta segona fase de la campanya “Viu el Parc a la Serralada de Marina.”





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat