Botó Contacta amb Badaweb

És possible una colònia humana al planeta Mart?

Publicada: 26.02.2008Secció: Educació

Sota aquest títol es va iniciar la passada setmana una activitat en el marc del projecte “Baètulo XXI, fem recerca, fem UPC” en el que participen sis centres de secundària de Badalona, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya.

El projecte “Baetulo XXI” té l’objectiu de motivar als participants per tal que no deixin els estudis durant els últims anys de Batxillerat o durant els primers anys de carrera.

Per treballar en aquesta activitat se’ls proposa als joves si era possible establir una colònia al planeta Mart, i segons asseguren els alumnes implicats ha estat una experiència molt interessant. A més han pogut comprovar els efectes que provoca la barreja de diferents substàncies i canviar l’escola per la universitat, almenys per un dia.

Aquests joves formaran cinc equips científics especialitzats en diferents camps tecnològics, per tal d’aprofundir en la recerca.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat