Botó Contacta amb Badaweb

El CEIP Lola Anglada es reformarà totalment

Publicada: 26.02.2008Secció: Urbanisme

El CEIP Lola Anglada, al barri de Canyadó, traslladarà la seva activitat, a partir del setembre de 2009, a les aules prefabricades que la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat ubicarà al Parc de Ca l’Arnús. El canvi permetrà l’inici de la reforma integral de l’edifici del centre.



Es tracta d’una petició històrica de l’escola i que provocarà un canvi en l’escenari de les classes. Durant el termini de realització de les obres els alumnes disposaran d’un espai envoltat de zona verda segons ha explicat el regidor d’urbanisme Jordi Serra. Un projecte de reforma que ha rebut el vist-i-plau del CEIP Lola Anglada. La reforma integral de l’escola coincideix amb les iniciatives urbanístiques que s’han de dur a terme a la zona, com ho és la construcció de la Biblioteca de Canyadó. Segons Serra també s’hi preveu crear zones verdes noves, on per sota, s’hi construirien dues o tres plantes d’aparcament.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat