Botó Contacta amb Badaweb

Una gran biblioteca ocuparà l’espai de l’antiga caserna de Canyadó

Publicada: 26.02.2008Secció: Urbanisme

El barri de Canyadó comptarà en el futur amb una gran biblioteca. L'equipament es construirà als terrenys de l'antiga caserna de la Guardia Civil, al carrer Eduard Marquina amb la Riera Canyadó. La intenció del constistori és construir-hi una biblioteca de grans dimensions que respondrà part de les necessitats del barri en l'àmbit cultural.



En aquest espai del barri de Canyadó, de 800 metres quadrats, s'hi construirà una biblioteca que no suposarà cap cost a l'Ajuntament. L'estructura del nou equipament la portarà a terme l'empresa constructora i el projecte d'instal·lació correrà a càrrec de la Diputació de Barcelona.

Als terrenys de l'Antiga Caserna de la Guàrdia Civil s'hi havia projectat inicialment una escola bressol. El consistori ha afirmat que, de moment, aquesta opció queda descartada però estan estudiant ubicar-la molt a prop, a la zona de l'antiga fàbrica del Cristall, on possiblement es desenvoluparà una nova intervenció urbanística. El projecte de la nova biblioteca al barri de Canyadó se sotmetrà a votació al Ple Municipal que tindrà lloc aquesta tarda. Precisament sobre aquest equipament n’ha parlat aquest vespre l’Associació de Veïns de Canyadó amb el primer tinent d’alcalde, Ferran Falcó, que s’han reunit per conèixer la proposta, ja que els veïns volien que en aquest indret del barri s’hi fes l’ampliació del CEIP Lola Anglada. Després de la trobada, de la que l’entitat no n’ha volgut parlar, els veïns han de reunir-se aquest mateix matí per consensuar el torn de paraula que demanaran pel ple d’aquesta tarda on hi tenen previst participar.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat