Botó Contacta amb Badaweb

Un BCIN renovat i molt més gran

Publicada: 26.02.2008Secció: Economia

El BCIN podria ampliar-se fins a 8.000 metres quadrats. Així ho ha dit el regidor de recursos internes, hisenda i promoció econòmica de l'ajuntament de Badalona, Francesc Serrano. Per aquesta ampliació, el govern local ha demanat al ministeri d'indústria una subvenció econòmica que permetria dur a terme la primera fase d'aquesta ampliació. Segons Serrano, amb les obres s’aconseguiria un augment de l'espai de 3.000 metres quadrats.



El Badalona Centre Internacional de Negocis ha signat un conveni amb la Diputació de Barcelona per definir el nou model de Centre d'Empreses que ha de ser el BCIN de cara a una potencial ampliació.

Per a dur a terme l'ampliació, a més, el govern local ha demanat ajut económic al ministeri d'Indústria . En concret, el consistori demana una injecció econòmica que permeti engegar una primera fase d'ampliació que contemplaria la construcció de 3.000 metres quadrats més de superfÍcie.

Segons el regidor de recursos interns, hisenda i promoció econòmica, Francesc Serrano, l'Ajuntament finançaria la construcció de l'ampliació del BCIN mentre que el ministeri es faria càrrec de la instal·lació d'empreses al Centre de Negocis.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat