Botó Contacta amb Badaweb

Els alumnes de l’institut la Llauna compromesos amb la donació de sang

Publicada: 25.02.2008Secció: Salut

L’institut la Llauna de Badalona amb la col·laboració del banc de sang de l’Hospital Germans Trias i Pujol organitza una campanya de donació de sang pel proper dimarts 26 de febrer.

De les 10 del matí i fins les 3 de la tarda tots aquells que vulguin contribuir en la donació de sang, siguin majors d’edat i pesin més de 50 quilos, poden apropar-se a l’edifici de la Llauna, a la plaça del Gas, per dur a terme la donació. Can Ruti instal·larà una unitat mòbil a la planta baixa de l’edifici per facilitar l’extracció, i on posteriorment s’oferirà un refrigeri. La Cap del departament de Biologia i Geologia de l’institut, Roser Bosc, creu que el fet de donar sang és un molt bon motiu per a una mobilització ciutadana.

La iniciativa ha estat impulsada pels alumnes, que encara no poden donar sang i els interessa que els grans ho facin per ells. Bosc assegura que el banc de sang té la necessitat de treballar per la sensibilització i difusió d’aquests actes per tal d’aconseguir una bona resposta per part dels ciutadans. L’institut pretén ajudar-los en tot el que estigui al seu abast, com per exemple, oferint-los les instal·lacions.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat