Botó Contacta amb Badaweb

La cara i la creu de les rebaixes

Publicada: 25.02.2008Secció: Economia

Les rebaixes arriben aquesta setmana al seu final. Els comerciants han tornat a queixar-se que aquest temps de venta de productes a preus més assequibles comença massa aviat, però també han reconegut que gràcies a les rebaixes poden salvar el mes de gener. El colofó de la campanya el posarà, el proper cap de setmana, el FiraStock.



Els comerciants de la ciutat encaren a partir d’avui la recta final del temps de rebaixes amb els darrers descomptes dels productes d’hivern. Segons la presidenta de la Unió de Comerciants de Badalona, Mirta Álvarez, gràcies a les rebaixes, el petit botiguer ha pogut empènyer econòmicament el mes de gener. Álvarez, però, també ha reconegut que les rebaixes, una temporada més, han començat massa aviat. Una queixa que els comerciants d’arreu repeteixen amb l’inici de cada campanya.

La Unió de Comerciants de Badalona tornarà a repetir l’experiència del FiraStock, ho farà aquest cap de setmana per celebrar el final de les rebaixes d’hivern.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat