Botó Contacta amb Badaweb

Els professors de música suspenen la tancada

Publicada: 22.02.2008Secció: Educació

Els professors de música aclareixen que la tancada a l’Escola de Música de Badalona es manté suspesa, que no acabada. Així ho han volgut aclarir els mestres després que la passada nit de dimecres van abandonar el centre després d’un requeriment de la Guàrdia Urbana.



Els docents expliquen que han decidit deixar l’aula que ocupaven de l’Escola de Música per evitar que els culpin de l’entorpiment de les classes. Tot i això ja han començat a estudiar per la via legal quina és la seva situació. Per aquest motiu, també, prefereixen guardar-se de fer declaracions.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Badalona ha catalogat de generosa l’oferta que ha fet als professors de l’Escola de Música que des de fa una setmana estaven tancats al centre com a mesura de protesta. Una proposta laboral que exclou un dels 8 docents, motiu pel qual les negociacions es van acabar de trencar, entre administració i mestres.



L’Escola de Música, per la seva banda, ja treballa per recuperar les classes que impartien els 8 professors que la nit de dimecres van abandonar la tancada, de forma pacífica i sense incidents, després d’un requeriment de la Guardia Urbana. Malgrat les negociacions entre tècnics de cultura i els professors s’han estroncat, el Regidor de Cultura, Jaume Vives, ha dit que l'oferta es manté en peu per 7 dels 8 músics.

L'Ajuntament de Badalona també ha demanat disculpes als pares dels alumnes per la interrupció de les classes i ha dit que estudia la possibilitat compensar-los econòmicament amb un descompte en el proper pagament.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat