Botó Contacta amb Badaweb

200 actuacions en 5 mesos per millorar el sud de la ciutat

Publicada: 22.02.2008Secció: Urbanisme

En un període de 5 mesos, l'Ajuntament de Badalona ha executat 200 accions de microurbanisme, manteniment i millora de l'espai públic a la zona sud de la ciutat. Els membres municipals han destacat la bona coordinació entre els responsables del districte sisè i les regidories de via pública i de medi ambient.



El primer tinent d'alcalde i regidor del districte 6, Ferran Falcó, ha manifestat que s'estan portant a terme actuacions que permeten millorar la qualitat dels espais públics d'una zona de la ciutat que pateix un alt grau de degradació històrica. Per la seva banda, el regidor de via pública, José Antonio Lara, ha reiterat el compromís del govern local d'aconseguir una ciutat més neta i ordenada. Lara ha destacat que les actuacions que s'han impulsat en aquest districte de Badalona, mostren l'esforç en recursos humans, tècnics i econòmics que el consistori destina a la millora de l'espai públic.

Entre les accions més destacades de microurbanisme i manteniment, estan l'arranjament de voreres i paviments. Però s'han realitzat altres actuacions per millorar la via pública: s'han retirat contenidors de runa, s'han creat zones d'estacionament reservat per a persones amb mobilitat reduïda i s'han retirat elements dels quals no se'n feia ús. Segons el Regidor de Via Pública, José Antonio Lara, les petites accions de manteniment i millora de l'espai públic tenen una importància molt significativa ja que permeten aconseguir carrers i barris adequats a l'ús ciutadà.

Durant aquests 5 mesos, s'ha executat un total de 12 accions de neteja no ordinària i 11 serveis especials de recollida de trastos als barris de la zona. L'esporga d'arbrat, la neteja de parterres o la millora de les instal•lacions de reg de diverses zones verdes del districte són algunes de les actuacions que ha portat a terme la Regidoria de Medi Ambient.



Qui també ha col•laborat en aquesta campanya ha estat la Guàrdia Urbana, de qui cal destacar la retirada de vehicles abandonats d'alguns carrers de la zona sud de la ciutat. També s'han realitzat inspeccions a establiments i altres actuacions amb incidència en la qualitat dels espais públics de la zona.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat