Botó Contacta amb Badaweb

Futbol: En busca de la tercera victòria consecutiva

Publicada: 22.02.2008Secció: Esports

El Badalona vol aprofitar el mal moment de l'Hospitalet per sumar una nova victòria diumenge en la seva visita a la Feixa Llarga. Francisco recuperarà Hèctor Bueno, mentre que tindrà les baixes segures de Macanàs, Santi Amaro i el porter Rubén.



El conjunt escapolat buscarà diumenge encadenar la tercera victòria consecutiva en la seva visita a Hospitalet, un fet totalment insòlit aquesta temporada. Per fer-ho, haurà de batre un Hospitalet molt necessitat de punts i que ocupa la penúltima plaça de la classificació.



Francisco té tres baixes segures per afrontar el partit d'Hospitalet: Macanàs, Santi Amaro i el porter Rubén Martínez. En el cas de Joaquim Macanàs, el defensa encara no està recuperat del seu trencament fibril•lar, mentre que Santi Amaro i Rubén hauran de complir un partit de sanció. La part positiva és que Hèctor Bueno està recuperat de la seva sobrecàrrega al quàdriceps i podrà ser de la partida. El partit es jugarà diumenge a les 12 i podreu seguir la retransmissió en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat