Botó Contacta amb Badaweb

La Penya: Eliminatòria sentenciada

Publicada: 21.02.2008Secció: Esports

La Penya va tornar d'Àustria amb l’eliminatòria sentenciada i es va posar a preparar el compromís de dissabte amb el Lleó. A banda del propi partit, la preocupació del cos tècnic ara mateix passa per l'estat físic de Petar Popovic i Jan Jagla, que han tornat lesionats. El pivot serbi pateix un esquinç al turmell dret, mentre que l'alemany té un luxació en un dit de la mà esquerra. Tots dos jugadors rebran tractament mèdic per veure si poden estar disponibles per dissabte.



L'equip verd-i-negre s'entrenarà avui en doble sessió preparant la visita del Grupo Begar Lleó al Palau Olímpic. Ho faran amb la tranquil•litat que dóna haver deixat sentenciada l'eliminatòria de setzens de final de la Copa ULEB. Un partit en el que va destacar Demond Mallet, autor de 28 punts. El base nord-americà es veu confiat per guanyar tots els títols.

El partit de dissabte amb el Lleó es jugarà a tres quarts de nou i el podreu seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat