Botó Contacta amb Badaweb

Por al desallotjament entre els professors de l'Escola de Música

Publicada: 21.02.2008Secció: Educació

Els professors de l'Escola de Música temen un desallotjament després del trencament de les negociacions amb l'Ajuntament de Badalona. Per la seva banda, l’Ajuntament nega que hi hagi un desallotjament previst i confirma que només ha enviat als músics un requeriment perquè abandonin el local pel seu propi peu.



Després de les reunions mantingudes durant el dia d'ahir, les dues parts implicades han afirmat que les negociacions s'han trencat definitivament. Segons el consistori, l'Ajuntament ha presentat una oferta generosa que implicava a 7 de les 8 persones afectades, quedant exclòs el professor de música que va ser acomiadat per part de la pròpia escola abans del tancament, Ismael Dueñas. Aquest punt ha estat considerat innegociable per les dues parts del conflicte i, segons el consistori, ha conduït a manifestar la voluntat d'interrompre definitivament les converses.



Els músics, que ara ja fa una setmana es van tancar a l'escola per reivindicar els seus drets laborals, han afegit que seguiran tancats fins que se'ls desallotgi ja que no tenen intenció de marxar de l'edifici fins que no se solucioni la situació. Asseguren però, que ja han rebut un requeriment per part de l'Ajuntament que els insta a marxar pel seu propi peu i que els avisa del desallotjament, que segons han dit, serà immediat. D'altra banda, demà a les dotze del migdia el regidor de cultura, Jaume Vives, farà una rota de premsa per explicar l'última hora de l'Escola de Música de Badalona.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat