Botó Contacta amb Badaweb

El Centre Parroquial de Sant Josep es convertirà en un centre geriàtric

Publicada: 18.02.2008Secció: Urbanisme

El Centre Parroquial de Sant Josep treballa en una possible remodelació de seva seu social, un projecte que podria rebre el finançament a través de la construcció d’un centre geriàtric. Així ho ha assegurat el president del centre parroquial de Sant Josep, Jaume Arqué.



El Centre Parroquial de Sant Josep ja ha mantingut converses amb l'Ajuntament per tal de donar a conèixer a l'administració la creació d’aquest centre socio-geriàtric que es faria càrrec del cost de les reformes de l’edifici. Segons Jaume Arqué el responsable de dur a terme aquest centre, aquesta és una empresa vinculada al bisbat de Barcelona.

Aquest centre geriàtric permetria finançar la remodelació de l’edifici actual, que, segons Jaume Arqué, esdevindrà un referent al barri del centre pel que fa als espais dedicats a la pràctica dels esports i la cultura.

La remodelació del Centre Parroquial del Sant Josep té un objectiu ben clar basat en la millora dels equipaments. El projecte, que està en fase molt inicial, contempla la construcció d’un nou edifici de major capacitat. De moment ja s'ha creat una Fundació que en gestionarà el finançament de l’obra.



Segons el patró de la Fundació, Joaquim Sabater, l’estat de l’edifici fa necessària una intervenció urgent i aposta per un projecte que ha definit d’agosarat. El centre parroquial vol continuar amb la tradició esportiva, cultural, social i juvenil però no es descarta donar també cabuda a altres activitats. Segons Sabater el projecte és molt ambiciós i per poder-lo finançar, la Fundació compta amb un recurs molt valuós: els terrenys.

El centre parroquial vol treure el màxim rendiment al terreny, però, segons Sabater, la Fundació no està interessada en una operació immobiliària.

En l’actualitat la Fundació Sant Josep també es troba en converses amb l’Ajuntament de Badalona per determinar quina podria ser la volumetria de l’edifici per aprofitar al màxim l’espai. Precisament des de la fundació s’ha destacat la bona sintonia existent amb el consistori. Si s’arribés a un acord ràpid, el centre podria entrar en funcionament d’aquí a 5 o 6 anys.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat