Botó Contacta amb Badaweb

Nous arbres i nou punt d’informació a la Serralada de Marina

Publicada: 18.02.2008Secció: Medi Ambient

Un nou punt d'informació del parc de la Serralada de Marina es va inaugurar ahir diumenge, al berenador de Can Ruti, amb l'objectiu de donar a conèixer aquest espai natural de la ciutat. La jornada també va acollir la Festa del Bosc, emmarcada en la campanya Badalona Recupera el Bosc.

A través d'aquest punt es donarà a conèixer la biodiversitat de la zona, els seus recursos i la documentació existent. També s'informarà de les activitats referents al Parc de la Serra de Marina, organitzades per la Diputació de Barcelona, i de totes les activitats que s'hi porten a terme des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Badalona.

També es va celebrar la Festa del Bosc, que és una plantada d'arbres i una ocasió per fer treballs de manteniment forestals. Amb aquesta iniciativa, emmarcada dins la campanya “Badalona Recupera el Bosc”, també es va celebrar l’inici del bon temps a la muntanya.

Badalona Recupera el Bosc és una campanya que des de fa anys es porta a terme als boscos de la ciutat respectant i potenciant el paisatge de la serralada de marina. Un recorregut d'aventura per la riera, un viatge en trenet, un taller de pintura facial i un joc al bosc, van ser algunes de les activitats que, per donar-li un aire més lúdic a l'esdeveniment, també es van fer el matí d'ahir diumenge a la Serra de Marina.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat