Botó Contacta amb Badaweb

El derbi dóna tres punts d'or al Badalona

Publicada: 18.02.2008Secció: Esports

El Badalona guanya per 2 a 1 a la Grama en el derbi comarcal i obté la segona victòria consecutiva. L'arbitratge del canari Pulido Santana va ser molt protestat i a punt va estar d’impedir el triomf dels de Francisco.

Tres punts d’or els que va sumar ahir el Badalona en el derbi contra la Gramanet. David Prats va avançar al Badalona al minut 9 del primer període, i Albert Càmara va ampliar diferències als 10 del segon temps. Dos minuts després, un penal molt rigorós del porter Ruben sobre Monty, va permetre als de Santa Coloma ficar-se de nou al partit, gràcies al gol de Meca. Fins al final, el Badalona va defensar la renda en el marcador amb un gran sacrifici col•lectiu. Sobretot, tenint en compte que els escapolats van estar gairebé els 45 minuts de la segona part amb inferioritat numèrica, per l'expulsió de Santi Amaro. Les nombroses targetes grogues mostrades per l’àrbitre en el primer temps als locals, van condicionar la resta del matx. El proper partit del Badalona serà diumenge vinent al camp de l´Hospitalet.