Botó Contacta amb Badaweb

Tot a punt per la Festa del Bosc a la Serralada de Marina

Publicada: 15.02.2008Secció: Medi Ambient

La Festa del Bosc servirà enguany per inaugurar un punt d’informació sobre la Serralada de Marina. Aquesta és la principal novetat d’aquest esdeveniment organitzat per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament, que any rere any serveix per repoblar d’arbres l’entorn natural més proper a la ciutat.



El berenador de Can Ruti és el punt de trobada de la Festa del Bosc 2008 que preveu reunir unes dues mil persones en aquest espai de la Serralada de Marina. Els ciutadans que s’hi apropin podran participar de la plantada popular d’arbres i de les activitats que s’hi ha organitzat. Tot i que fa uns vint anys que aquesta trobada se celebra, en fa mitja dotzena que es fa amb regularitat, segons ha explicat la cap del Departament de Medi Natural i Paisatge de l’Ajuntament de Badalona, Elena Fuster.

Un any més es plantaran arbres autòctons com alzines o roures a les àrees més elevades, mentre que als torrents s’hi plantaran arbres o matolls que s’adaptin a la biodiversitat de l’entorn. Als ciutadans se’ls distribuirà en tres zones diferents, com la Font del Pop, al voltant del Tanatori de Badalona i al Torrent de l’Amigó. Grans i petits estan convocats a aquesta cita en la que, a banda de replantar arbres, podran participar en activitats diverses d’aventura i de coneixement de l’entorn. És el cas per exemple del Joc del Bosc, la Ruta del Senglar.

La cita és aquest diumenge, de dos quarts d’onze del matí a les dues del migdia, al berenador de Can Ruti. Tugsal també participa d’aquesta festa regalant bitllets d’autobús a tots els participants. Aquells que ho desitgin poden dirigir-se a la Regidoria de Medi Ambient, a l’Edifici del Viver, on se’ls oferirà aquest bitllet gratuït, d’anada i tornada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat