Botó Contacta amb Badaweb

Els pares de l’escola de música recolzen les reclamacions dels mestres

Publicada: 15.02.2008Secció: Educació

Els pares dels alumnes de l'escola de música de Badalona constituiran una Plataforma en suport als vuit professors acomiadats, així ho ha anunciat un dels docents. Els vuit professors de l'Escola de Música de Badalona s’havien de reunir aquesta passada nit amb els responsables de la regidoria de cultura de l’Ajuntament per tal de buscar una sortida al conflicte generat a partir de la denuncia feta per aquest grup de músics, en que denunciaven irregularitats laborals.



Els músics es van tancar, dimecres a la nit, a la seu de l’Escola, al Centre Cívic de Dalt la Vila. Ahir mateix els professors anunciaven que no es mourien del centre fins no rebre una senyal de respecte als seus drets, i per tant, fins que no es regularitzés la seva situació laboral.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, ha manifestat, però, que l’actitud dels docents de tancar-se no servirà per arribar a una solució.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat