Botó Contacta amb Badaweb

La Clínica del Carme es convertirà en un centre cívic

Publicada: 15.02.2008Secció: Urbanisme

L'antiga Clínica del Carme serà un Centre Cívic que acollirà la seu social del Círcol Catòlic i part de les activitats del Centre Cívic de Dalt la Vila. Ahir al migdia es va signar el protocol per a la permuta de terrenys entre l'Ajuntament de Badalona i l’Institut Català de la Salut.



Segons ha anunciat el consistori l'edifici actual de la Clínica del Carme serà tirat a terra i ara s'estudia la possible ampliació en una planta més del nou edifici del Carme, que suposaria prop de 4.000 metres quadrats amb un cost aproximat de sis milions d'euros. El futur centre cívic també acolliria alguns serveis assistencials, la seu social del círcol catòlic i algunes activitats del centre cívic de Dalt la Vila en benefici de l'Escola de Música. La intenció del consistori és posar en marxa el projecte abans de final de legislatura.

Pel que fa al terreny cedit per l'Ajuntament a l'Institut Català de la Salut, l'ICS, encara es desconeix el seu futur tot i que la intenció és que complementi les instal•lacions de l'Hospital Germans Trias i Pujol. L'ICS vol estudiar les necessitats prioritàries de l'Ajuntament i de Badalona Serveis Assistencials a l'hora de projectar aquest nou servei a Can Ruti. El futur Centre Cívic del Carme i els terrenys per l'Hospital Germans Trias i Pujol permetran a Badalona millorar qualitativament els serveis socials de la ciutat.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat