Botó Contacta amb Badaweb

La sequera aguditza les restriccions d’aigua

Publicada: 14.02.2008Secció: Medi Ambient

L'Ajuntament de Badalona ampliarà les possibilitats d'ús de les aigües freàtiques, aquelles que provenen del subsòl, per a les tasques de reg de zones verdes o neteja de carrers. Es tracta d'una de les mesures excepcionals que es portaran a terme per lluitar contra la sequera.



El consistori badaloní dictarà un ban que recull les mesures previstes al Decret de la Generalitat orientades a reduir el consum d'aigua. La prohibició de destinar aigua apta per al consum humà per a l'ompliment de piscines, el reg de jardins i zones verdes, així com la neteja de carrers, són algunes de les mesures que es duran a terme.

Per aquest motiu, s'estan habilitant zones de la ciutat per disposar d'aigua freàtica, aquella que prové del subsòl, i que s'utilitzarà per a tasques de reg i neteja. Pous com els situats a Can Barriga, Can Cabanyes o Canyadó, ja compleixen aquesta funció. Rius ha anunciat que l'Ajuntament està habilitant el pou ubicat a Can Barriga perquè els vehicles cisterna puguin carregar més quantitat d'aigua freàtica.

El departament de Medi Ambient fa una crida a la ciutadania perquè faci un consum responsable de l'aigua i preservar aquest recurs que esdevé cada vegada més escàs.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat