Botó Contacta amb Badaweb

Les relacions entre l’escola i els professors de música es compliquen

Publicada: 14.02.2008Secció: Educació

Ismael Dueñas, un dels vuit professors de música que va denunciar irregularitats en la contractació ha estat acomiadat per l'Escola de Música de Badalona. A més els altres set docents han rebut un burofax en què se'ls demanava la seva signatura per la continuació de la beca i poder continuar la tasca com a professor.



El regidor de Cultura i Patrimoni, Jaume Vives ha explicat que aquest acomiadament és independent de la denúncia que va formular Dueñas sobre la situació laboral dels docents.

Pel que fa al comunicat que han rebut els professors Vives ha explicat que es tracta d'un document de renovació de la beca on es demana si volen continuar treballant de forma becada. Cristian Cantero, un dels docents, ha explicat que aquesta situació ja fa temps que s'allarga i que no pot ser que estiguin treballant com a professors en condició de becaris.

La situació de l'Escola de Música de Badalona s'agreuja mica en mica, mentre Jaume Vives dóna suport a les decisions de la direcció, els professors continuen reivindicant els seus drets



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat