Botó Contacta amb Badaweb

Aprovat un nou pressupost amb més seguretat, neteja i cultura

Publicada: 13.02.2008Secció: Economia

El pressupost de l'any 2008 ja ha estat aprovat. Amb els vots a favor de l'equip de govern, l'abstenció d'Iniciativa per Catalunya i el vot en contra del Partit Popular el pressupost, que ascendeix a més de 157 milions d'euros, s'ha aprovat amb un increment, respecte l'any passat, d'un 8,56%.



El regidor de Recursos Interns, Hisenda i Promoció Econòmica, Francesc Serrano, s'ha mostrat satisfet per aquest pressupost ja que reflecteix les necessitats d'aquest govern amb un increment rellevant en partides com la seguretat, la neteja o la cultura.



El Partit Popular ha votat en contra d'aquest pressupost. Creuen que es tracta d'un pressupost continuista en el que no es veuen reflectides propostes concretes de serveis a la ciutadania.

Per la seva banda, el grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa s'ha abstingut en la votació. Els ecosocialistes han demanat que el pressupost pugui expressar més concretament qüestions com el pla de desenvolupament d'escoles bressol, el pressupost d'inversions per Dalt la Vila, i sobretot com a prioritat, la creació d'habitatge públic.

El president de Convergència i Unió, Ferran Falcó, i d'Esquerra Republicana per Catalunya, Jaume Vives, han destacat que els aspectes que s'han prioritzat en aquest pressupost mostren la línea del govern.

Finalment, l'Alcaldessa de Badalona, Maite Arqué, ha tancat el debat destacant la importància de l'increment pressupostari respecte l'any anterior.

A diferència d'altres ocasions, el ple extraordinari per aprovar el pressupost general de l'any no ha provocat un gran debat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat