Botó Contacta amb Badaweb

L’Escola de música oferirà noves places per a professors

Publicada: 13.02.2008Secció: Educació

De cara al curs vinent, l'Escola de Música de Badalona comptarà amb noves places per a professors, segons ha dit el director del centre, Quique Soriano. L'Ajuntament ha donat el vist-i-plau a la creació de noves places que s'inclouen en els pressupostos municipals d'aquest 2008. D'aquesta manera es dóna resposta a les demandes dels professors col•laboradors de l'Escola de Música que, ara fa uns dies, demanaven que es regularitzés la seva situació laboral.



Segons Quique Soriano, director de l'Escola de Música de Badalona, el col•lectiu de professors que ara fa uns dies denunicava en un comunicat la il•legalitat de la seva contractació, ha fet molt mal al centre. Soriano assegura que les declaracions dels músics no són certes i que es van deixar endur per un cop de geni. A més, Quique Soriano diu que des de principis de curs els mestres eren conscients de la voluntat del centre d'ampliar places per al professorat.

El director de l'Escola de Músics assegura que ara la situació al centre és una mica complicada tot i que s'estan fent esforços per tornar a la normalitat. Els quatre mestres col•laboradors, així com els quatre becaris que signaven el comunicat que descalificava les gestions laborals de l'escola, podran optar a les noves places que es convocaran el curs vinent. Ara bé, també ho podran fer altres músics ja que es tracta d'un concurs públic.

El director de l'Escola de Música de Badalona afirma que els professors que es van queixar de la seva situació laboral a la web dels Músics Professionals de Badalona encara no s'han adreçat a la direcció de l'escola.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat